Veelgestelde vragen

Interieur

De kosten voor het wrappen van een keuken zijn afhankelijk van een aantal factoren.
Natuurlijk de grootte van jouw keuken, maar ook de conditie van de bestaande frontjes en de gekozen interieurfolie. Voor een prijs kun je een offerte bij ons opvragen.

Ben je toch alvast benieuwd naar wat het kost om jouw keuken te laten wrappen? Kijk hier voor een richtprijs.

Een compleet nieuwe keuken aanschaffen loopt flink in de papieren en brengt vaak een verbouwing met zich mee. Laat daarom je bestaande keuken wrappen: het ziet er weer als nieuw uit, zonder die ingrijpende verbouwing en de bijbehorende rommel. WrapID gebruikt hoogwaardige interieurfolie die in verschillende kleuren en structuren verkrijgbaar is. Je vindt bij ons altijd dé folie die bij jou en je interieur past. Heb je last van keuzestress? Wij adviseren je graag.

Een keuken wrappen wij in 2 tot 5 dagen.
Voor het mooiste resultaat demonteren wij de frontjes en wrappen we deze in onze studio. Afhankelijk van de grootte van jouw keuken gebeurd dit in 1 á 2 dagen. We spreken een dag af en brengen de frontjes weer naar je terug. Op deze dag plakken wij ook de vaste delen van je keuken.

Ja dat kan, door middel van een speciale techniek verwijderen wij de oude fineer laag. Hierna behandelen wij het hout om het te kunnen wrappen.

Vaak zijn keukens, meubels of andere objecten nog in een goede staat, maar past de kleur niet meer helemaal bij jouw huidige interieur. Met wrappen heb je de keuze uit vele kleuren en dessins. Ook is het natuurlijk een duurzame oplossing, we maken immers gebruik van de bestaande delen. Dus goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee.

Een gemiddelde deur kunnen wij rondom wrappen voor € 300.

Nee.
Interieurfolie is dikker en minder goed vervormbaar. Deze is dan ook sterker en meer kras vaster, daarom goed verwerkbaar voor interieur onderdelen.
Auto wrapfolie is dunner en goed vervormbaar. Deze is dan ook goed verwerkbaar op de vormen van je auto.

Jazeker! Een trap kan ook prima gewrapt worden, en is ook nog eens kras vaster dan schilderen. Je hebt hierbij de keuze uit vele kleuren en dessins. Is je trap beschadigd? WrapID doet ook spotrepair. Hierbij repareren we de beschadigde delen en maken we het oppervlak mooi glad.

De levensduur van interieurfolie is 10 jaar.

Je krijgt bij ons 10 jaar garantie op de folie en 1 jaar op het montagewerk. Montagewerk wil zeggen op het eventueel loslaten van de folie en/ of ‘bubbeltjes’ die niet vanzelf wegtrekken.

Nee. De folies die wij gebruiken verkleuren niet.

Dit is niet mogelijk. Interieurfolie is niet geschikt om hete pannen op te zetten of op te snijden. Gebruik altijd een onderzetter voor de hete pannen en een snijplank wanneer je gaat snijden.

Je kunt de gewrapte onderdelen schoonmaken met een zachte doek en een neutraal schoonmaakmiddel. Maak hierbij geen gebruik van een schuurspons of agressief schoonmaakmiddel. Hierdoor kan de toplaag beschadigen of dof uitslaan.

Dit kunnen wij ook, meer informatie hierover vindt je op onze pagina over autowrap.

Wanddecoratie

Wij hangen de wanddecoratie voor je op. De meeste wanddecoratie moet op een professionele manier gemonteerd worden. Wij hebben de ervaring en de middelen om dit op een juiste manier te doen.

Wij kunnen wanddecoratie leveren die UV- en waterbestendig is.

Niet iedereen heeft hetzelfde scherm (retina, geler etc.). Daarnaast heeft een scherm zijn eigen verlichting (feller of juist donkerder).

Hierdoor ziet een afbeelding er op een scherm altijd anders uit dan als het geprint is.

Wij leveren akoestische panelen in een frame, maar ook akoestisch behang met een print naar keuze.

Glasdecoratie

Wij leveren geen glasdecoratie zonder montage.
Glasdecoratie dient op een professionele manier gemonteerd te worden. Wij hebben de ervaring en de middelen om dit op een juiste manier te doen.

Maak je raam schoon met een zachte doek of spons en een neutraal schoonmaakmiddel. Maak hierbij geen gebruik van een schuurspons, raamkrabber of agressief schoonmaakmiddel.

In principe kunnen alle ramen voorzien worden van glasdecoratie, uitzonderingen zijn: bewerkt glas zoals figuurglas en bolle kunststof ramen (dakkoepels).

Een aantal types glasdecoratie kunnen ook buiten gemonteerd worden.

Wij kunnen glasdecoratie leveren en monteren tot een breedte van maximaal 150cm.

Automotive

Autowrapfolie heeft dezelfde onderhoud nodig als je autolak. Was je auto met een zachte spons en pH-neutrale zeep. Haal tussendoor hardnekkig vuil, zoals bijvoorbeeld vogelpoep, gelijk weg.

Bij gebruik van een wasstraat, kies je voor een borstel loze wasstraat en zonder hot wax.

Matte en gestructureerde wrapfolies hebben meer onderhoud nodig dan glanzende wrapfolies, doordat vuil zich makkelijker hecht

Yachting en Campers

Dit is mogelijk, alles boven de waterlijn. De naden worden met een sealer beschermd tegen het (zoute) water.

Nee, de wrapfolie kan niet permanent onder water worden toegepast.

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl