Bedrijfsinterieur

Kies je voor wrappen, dan heb je razendsnel resultaat. Elke ruimte en elk object is snel weer als nieuw. Dat is natuurlijk top voor thuis, maar zeker ook in je bedrijf. Prijstechnisch is het ook nog eens interessant: de inrichting van je kantoor of winkel wrappen kan gewoon binnen je openingstijden, dus je downtime is nul. Er komt geen zaagtafel aan te pas en daardoor ook geen rommel of geluidsoverlast.

Recepties en Ontvangstruimtes

Jouw receptie en/ of ontvangstruimte is het visitekaartje van je bedrijf. Maak een verpletterende indruk en laat het wrappen in een dessin naar keuze.

Bekijk meer

Meubels

Is jouw winkel, kantoor of lounge toe aan een renovatie, maar zijn de meubels nog goed genoeg? Ze worden als nieuw door ze te laten wrappen.


Bekijk meer

Wanden

Of het nu een ontvangstruimte of bedrijfskantine is. Voor iedere ruimte creëren wij de juiste sfeer met een wanddecoratie op maat. Met interieurfolie of een een eigen afbeelding of ontwerp geprint.

Bekijk meer

Deuren en Kozijnen

Maak een verpletterende eerste indruk met een strak gewrapte entree van je kantoor of bedrijf. Denk hierbij aan de voordeur, maar ook liftdeuren en de omlijsting.


Bekijk meer

Horeca en Hotels

Het renoveren van een horecagelegenheid of hotel brengt een hoop gedoe met zich mee. Geluidsoverlast, stof en sluiting. Restyling met interieurfolie geeft vrijwel geen van deze problemen. En heeft ook nog eens een flink financieel voordeel.

Bekijk meer

vraag offerte aan

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en wij nemen
zo snel mogelijk contact met u op.

Waar zijn we nu mee bezig

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl